Proiect #10540

Echipa noastra a transformat dintotdeauna ideile in realitate.

Durata proiectului

5 Săptămâni

Design

Vivico

Fotograf

Radu Gospodinov

Proiect #10540

Amenajarea apartamentului a venit cu multe provocari datorita unghiurilor atipice ale spatiului si a dorintei beneficiarilor de a integra cat mai multe functiuni in 73mp. Conceptul a ignorat complet unghiul de 90 de grade si am lucrat cu formele existente. Tot mobilierul a fost gandit in functie de unghiurile peretilor si s-a folosit toata inaltimea camerelor pentru a beneficia de cat mai mult spatiu pentru depozitari, ramanand suficient si pentru circulatii. Complexitatea lucrarii a depasit majoritatea proiectelor executate pana acum, grija si atentia la detalii a fost obligatorie iar stilul industrial alaturi de tema naturii au pus in valoare un spatiu care la inceput nu parea foarte generos cu beneficiarii lui.
Cere Ofertă
No items found.

Cum faci o comandă online de mobila?

Mobila unicat- 1999

Comandă mobilă
în 3 pași!

01

Alegeți un design

Inspira-te din proiectele realizate de Mobila Unicat sau de oriunde altundeva! Stilul va fi optimizat pentru locuinta ta de catre proiectantii nostrii.

02

Realizați câteva măsurători simple

Pentu a putea face o ofertă, avem nevoie de câteva măsurători simple și poze de referință cu proiectul dorit. De asemenea, puteți apela la un designer profesionist pentru ajutor.

03

Primiți o ofertă de preț

Proiectanții vor analiza schița și vor realiza o ofertă detaliată. Prima proiectare este gratuită!